Köp- och leveransvillkor

Vänligen uppmärksamma att våra produkter är för vuxna. De är inte barnleksaker och inte lämpliga för barn under 12 år.

Minimiorder
Minimiorder är 150 SEK inklusive moms.
 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%. För trycksaker 6%.
 

Betalningsalternativ

- I samarbete med Klarna använder vi oss av Klarna Checkout. Där kan betala med Visa eller MasterCard. Direktbetalning via din bank. Med Klarna faktura eller Klarna konto. Kan användas av kunder i Sverige, Norge och Finland.

Våra fakturor skickas ut via e-post i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se. När du klickar på slutför köp så godkänner du Klarnas och SkalaMinimals villkor.

- Förskottsbetalning

Kunder i Danmark, Norge, Finland och på Åland har möjlighet att förskottsbetala din order. Vi postar när vi sett din betalning. 60kr tillkommer i exp vid förskottsbetalning.

-Du kan också betala med PayPal

Vid förskottsbetalning och PayPalbetalning, om betalning ej erlagts inom 2 dagar så makuleras ordern.

- Faktura i Skala Minimals regi, 50 SEK tillkommer i faktureringsavgift, förfallotid 15 dagar. Vi lämnar obetalda fakturor till Inkassoledarna AB.

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 2 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid. Efterssom en del av våra produkter är hantverksmässigt tillverkade kan vissa produkter behöva färdigställas för leverans.

 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar med: Postnord AB (My Pack, varubrev eller skicka lätt). Försändelserna är inte försäkrade. 
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller om försändelser kommer bort om det beror på fraktföretaget. Vill du att vi skickar dina varor som rekomenderat brev så tillkommer 75 SEK, tag i så fall kontakt med oss.

 

Frakt
Vi tillämpar enhetsfrakt. Inom Sverige 65 SEK, vid ordervärde överstigande 700 SEK bjuder vi på fraktkostnaden. Inom EU 130 SEK. Utanför EU 200 SEK. För tittskåp och dockskåp tillkommer ytterligare frakt.

 

Rabattkoder måste skrivas in exakt i kassan. Kontrollera innan ni är klara i kassan att rabatten är med.

 

Reklamation: Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Garantin gäller inte vid förslitningsskador. Vid reklamation postar vi en returfraktsedel till dig och förutsätter att du packar väl. 

Retur: Tag alltid kontakt med oss innan du returnerar en vara. Vi förutsätter att du packar väl. Du får betala returportot. När oskadd vara kommer till oss så krediterar vi dig.

Kundtjänst:  info@theswedishcorner.com eller ring 072 20 222 92 (säkrast vardagar 10-14). 

Länk till EU-kommissionens sida om ODR

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Du får betala returfrakten och vi förutsätter att du packar väl. Posta alltid returer med Postnord, vi åker inte till andra distrubitörer och hämtar försändelser. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. Tag alltid kontakt med oss innan du returnerar en vara. Kundtjänst: info@theswedishcorner.com.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller om försändelser kommer bort om det beror på fraktföretaget.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Produkter
  

Drift & produktion:  Wikinggruppen